Visithundested-Gb Hundested oversigt

Hundested
et besøg værd
.

Forside

 Kikhavn

 Lynæs

 Sølager

Torup

 Skansen

Knuds hus

Nødebohuse

Krydstogt

Aktiv fritid

Skove

Hjælp
v/sygdom

Kontakt

Hvem er jeg

Foto & Video

Turkort

Visithundested-De

Turen er på ca. 2,5 km med nogen terrænforskel.
Den starter fra p-pladsen mellem Amtsvejen og stranden (Trekanten) og går af stien langs stranden bag om de gule huse, går forbi toiletbygningen ved P-plasen fortsætter af Skansevej til Skansestien, som følges forbi Skansegården til Knud Rasmussensvej, som følges
til Knud Rasmussen’s hus.

Er der mange mennesker kan man vælge først, at gå op forbi Varden og Fyret hvor der er en storslået udsigt, i godt vejr helt til Hesselø og er vejret også klart kan man se Kullen i Sverige.
Gå derpå ned  til Fyrgården, her har Hundested Kunstforening ofte skiftende udstillinger som er værd at se,
gratis entre.

Når man har været turen igennem og fået set Knud Rasmussen Museet, kan man enten gå den samme vej tilbage til udgangspunktet eller vælge Skansevej hele vejen fra Knud Rasmussensvej, og tilbage via Amtsvejen til parkeringspladsen.


Der er ialt 5 P-pladser langs ruten hvoraf den ved havnen/stranden er den største. Ved strandbreden ud for Glentevej, Knud Rasmussensvej ,og nær ved fyret for enden af  Dyssebakken, er der også en del pladser så man kan lade turen udgå derfra, hvorimod der kun er få pladser ved toiletbygningen mellem stranden (Trekanten) og Skansevej.


Turen kan evt. forlænges til tur 2. Kikhavn turen. SE DENNE

Tur 1. Går til Knud Rasmussens hus, hans Varde, Spodsbjerg fyr, og Fyrgården hvor
Hundested Kunstforening har udstillinger.

2.

1.

2.