Visithundested-Gb Hundested

Hundested
et besøgværd
.

Visithundested-De

Richardt Rolsted
Grønlandsvej 4
Mobil.: 23 88 94 12

Har du spørgsmål eller forslag, så ring eller benyt  Besked-Arrangement feltet,  eller send mig en SMS. Venlig hilsen Richardt Rolsted.

Besked eller Arrangement tekst

Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA

Indtast ovenstående, for at modvirke spam.

Ved brug af Besked/Arrangement formularen herunder er det nødvendigt med  både navn og e-mail, da det kan være nødvendig at kontakte dig. Foretrækker du at blive kontaktet på telefon, kan du i ”mail elle telefon” feltet skrive dit telefonnummer i stedet for din mail adresse.
En anmodning om optagelse af et Arrangement kan ikke ske, hvis mail eller telefon nummer ikke er korrekt.
Du kan vedhæfte en fil, enten fotofil som jpg, og png, eller tekstfil doc, docx eller pdf,  (max 2 MB).
Hvis du vil sende flere filer - specielt foto - af gangen, må du anvende dit eget mail program og skriver direkte til mig på  post(snabel_a)hundested.info og så vedhæfter de fotos du ønsker.

Der skal selvfølgelig kun være tegnet @ mellem post og hundested.info. Når adressen er skrevet på den måde, er det for at søgemaskiner ikke skal fange den og sende spam ud.

Som omtalt andet sted er målet med denne side, at alle der bor, befinder sig i, eller tænker på at besøge Hundested, kan finde alle de praktiske oplysninger om byen som de måtte have brug for. Siden er ikke kommerciel, så har du et arrangement du ønsker at andre  skal vide noget om, kan du bare sende mig oplysningerne om hvad du har at byde på.
Alle der har en eller anden form arrangement, det kan være loppemarked, en udstilling fordi man har noget spændende at vise frem, en opvisning af - f.eks. en idrætsforening der har stævne eller lignende, kan ved at udfylde formularen på denne side få optaget det under arrangementer.

Skriv først så kort som muligt om den vigtigste oplysning, hvad det drejer sig om og tidspunkt, tilføj derefter en uddybende tekst men pladsen er begrænset til ca. 250 tegn, afhængig af skriftens størrelse. Kontakt mig evt. om en speciel løsning.

Kontakt og Vejledning.

VEJLEDNING.

Hovedsiden er opdelt i. Øverst en menubjælke hvorunder man, via fanerne, kan komme til forskellige oplysninger. Herunder er der 4. Knapper hhv.,  Orientering, hvorfor Hundested, et Alfabetis Index og Sygdom og Ulykke.

Underneden er der et felt som i kort form fortæller om hvad der sker i Hundested i den nærmeste tid. Herefter kommer felterne
”Adresser & Link” med en mængde punkter hvor man kan vælge forskellige emner. Under feltet ”Arrangementer” får man fler oplysninger om de næste måneders arrangementer.
Underneden er der til højre en lang række valg man kan foretage som gør, at man kommer til en Infoside hvor alle oplysninger om den valgte forretning, foreninger eller et galleri, fremgår. Som for eksempel Stormsvalen eller Eghjorten.
Venstre siden vil blive brugt til diverse oplysninger, hvor den øverste bl.a. vha. ”slides” vil vise foto fra de nærmest afholdte elle kommende arrangementer, og på området nedenunder vil der løbende blive bragt oplysninger om aktuelle ting eller om nyt, enten i fast tekst eller som tekst og fotos i et slideshow.

Nederst på siden findes der et antal links til relaterede sider.

Hvad gemmer sig bag menu bjælkens faner:
”HUNDESTED”
menuen, er hovedsiden og det udgangspunkt man vender tilbage til. Herfra kan man nå alle underliggende sider via fanerne By og Lokalsamfund, få et overblik over et Lokalområde og dets Historie.
Via knappen Orientering, Praktiske spørgsmål, Foto Film og Video og Kontakt.
Via de 4 grå knapper under menubjælken kan man med, Orientering læse nærmere om forskellige ting der er sket, skal ske, og kommentarer hertil. Alfabetisk index  finde det man søger, Hvor findes viser hvor hver enkelte omtalt sted findes, via  Sygdom og Ulykke finder man hjælp til bl.a. hjertestarteres placering, mm.


”BY & LOKALSAMFUND” menuen, starter med at fortælle om Hundested og hvad man kan opleve i byen, på menu bjælken kan man komme til at læse nærmere om hvad der er sket og sker, i lokalsamfundene Kikhavn, Lynæs, Nødebohuse, Torup, Sølager, og også læse om Skansen og Knud Rasmussens hus. På alle siderne om lokalsamfundene kan man også læse om det pågældende steds historie.  

”FOTO FILM og VIDEO” På siden kan man se udvalgte foto - det kan være nye foto eller foto der har særlig interesse - men man kan også se foto serier der viser Hundested vinter, forår, sommer og efterår samt Hundested havn og by. På disse sider bliver de billeder der er til hver kategori så vist i et oversigts vindue, hvor man kan bestemme om man kun vil se dem som enkelt foto eller på fuld skærm.
Her er det også muligt, hvis en borger har en serie som vedkommende syntes at andre også skal se, så at få den vist her.
Man kan også vælge video fra siden, hvor man bl.a. kan se Ketil Teisens Film.  

KONTAKT” siden håber jeg bliver brugt flittigt, det er jo byens borgere der vil kunne gøre Hundested.info værd at besøge, og naturligvis modtages både ros og ris med tak, ligesom henvendelser fra personer der vil besøge byen, er meget velkomne. Under ”Mit CV” kan man danne sig et indtryk af hvad det er for en person som mener, at han kan fremstille en hjemmeside som kan være til gavn for Hundesteds forretninger og erhverv, og dermed til gavn for byens borger, er det relevant at man kan få et indblik i hvad jeg er for en person og hvad der gør mig kvalificeret til at give mig i kast med opgaven.


I højre sides søjle kan man via under punkterne komme til en infoside som jeg har oprettet for hver enkelt  forretninger/virksomhed i byen. Her kan f.eks. Linkes til den pågældende hjemme/facebookside, ligesom man kan se adressen og på et kort kan man se placeringen.
Desuden kan man se hvilke oplysninger virksomheden selv har ønsket at oplyse om samt evt. Også foto.


I venstre side vil der blive bragt forskellige oplysninger efterhånden som der er nye.


Nedenunder i den venstre søjle er det muligt at få diverse oplysninger om ”alt” hvad man kan have brug for at vide om ADRESSER & LINK,  som er en samlet adresseliste over forretninger og erhvervslivets adresser og telefonnumre, fordelt på to lister hhv. Navn - Typer og Erhvervs Kategorier, i det omfang der findes hjemmesider hvor de forskellige kan præsenterer deres firma og produkter, er der også indsat Links til disse. Der er lavet en inddeling i emner som AKTIVITETER, FORRETNINGER, FORENINGER, SEVÆRDIGHEDER, LOKALITETER, DIVERSE.  


Den nederste del af siden vil blive brugt til uspecificerede formål, sammen med en oversigt over Relaterede sider om Hundested.

Formål