badestrande, klinter, skove, skøn natur, frisk luft,

og godt vejr, så har du alt du kan ønske dig.

Aktuel orientering.

Her kan læses kort om diverse begivenheder/Kommentarerne

NB: NB: Jeg har i flere tilfælde skrevet om bl.a. hvorvidt det var en god idé, at bygge boliger på havnen og om opførelse af et Arktisk center mm.

Disse synspunkter som jo udtrykker min mening hører ikke til unde Hundested.info.


Derfor har jeg oprettet 3390hundested.dk

Der kan man læs om hvad jeg mener om forhold og udvikling i Hundested Kommune og Hundested Havn.


Ildsjæle har arbejdet på at få genåbnet Hundested Kino, læs mere herom på www.hundestedkino.dk


Den 07.04.18

Hundested.info har ændret forside

Læs mere

Den 04.08.18

Hundested.info bliver nedlagt

Læs mere

Den 09.09.18

Hundested.info er nu blevet nedlagt

Læs mere

Hundested.info er nedlagt.


Skift derfor til vistihundested.dk


Er du Smartphone bruger kender du allerede mobiludgaven visithundested.dk.


Den PC baserede udgave af hjemmesiden hundested.info er nu nedlagt og mobiludgaven visithundested.dk bliver fremover det eneste sted man kan indhente oplysninger specifikt om Hundested og omegn.


Forudsætningerne og tiden har ændret sig og kun meget få har benyttet sig af de tilbud som der var i forbindelse med Hundested.info, derfor er der ingen grund til at vedligeholde to internetsider om Hundested.

Når Hundested.info bliver nedlagt, kommer der en meddelelse om, at man bliver stillet videre til visithundested.dk, og selv om den er designet til Smartphones, kan den selvfølge også ses på en PC.  


Der er to grunde til at hjemmesiden hundested.info bliver nedlagt.

Mening var fra start, at jeg ville oprette et sted hvor besøgende i Hundested kunne finde oplysninger om alle de praktiske ting, som f.eks. P-pladser, hvor der er toiletter, kontantautomater, turistkontor og andre lignende ting.


Da jeg så var kommet i gang syntes jeg lige så godt jeg også kunne gøre noget for de handlende i havn og by, som f.eks. at oplyse om hvad de kunne byde på til hverdag såvel som forskellige specielle arrangementer mm.

Desværre har der været meget lidt interesse fra byens handlende, og kun et par foreninger har benyttet sig af hundested.info.


Da det kræver meget tid at vedligeholde systemet, og jeg ikke syntes det giver mening at bruge så meget tid på noget som næsten ingen støtter, har jeg valgt at nedlægge hundeste.info siden. Jeg vil så i stedet bruge tiden på visithundested.dk til at oplyse om rent praktiske ting som folk har brug for når de besøger Hundested.


Da jeg startede, fandt jeg heller ikke at hhv. Visitnordsjaelland.dk og oplevhalsnaes.dk, levede op til hvad man kunne forvente at offentligt betalte medier, kunne og burde oplyse om, ligesom overskuelig­heden ikke var særlig god.

I dag er de begge blevet meget bedre og især oplevhalsnaes.dk gør det så godt, for Hundested, at der ikke er nogen grund til at jeg laver noget lignende.  


Jeg har længe haft en mobil udgave, som man automatisk blev omstillet til hvis man anvendte en mobil telefon.

Da der er sket meget på de fire år jeg har arbejdet med hjemmesiderne om Hundested, betyder det bl.a., at det er helt almindeligt at anvende Smartphones, og det er selvfølgelig den man anvender når man kommer til en by som Hundested, eller en hvilken som helst anden, og har brug for at vide noget om byen.

Derfor er mobiludgaven visithundested.dk blevet tilpasset og opgraderet til, at kunne være mediet der er bedst egnet til opgaven med at oplyse om de almindelige praktiske ting, og ikke i samme grad som hundested.info, oplyse om de handlende.
Når man er på farten rundt i landet, som f.eks. til Hundested, er det jo ikke lige en PC man har ved hånden, men en Smartphone.

Ny forside den 7 april 2018.

Da jeg for snart fire år siden startede Hundested.info var det ud fra tankegangen, at især de mindre forretninger/virksomheder kunne have behov for at få deres budskab udbredt. Det har imidlertid vist sig, at det er ret begrænset hvor mange der har henvendt sig for at få omtalt deres udstillinger og arrangementer.

Der har derimod været, og er stadig, et ret stor besøg på siden, så på den baggrund har jeg ændret såvel opfattelse men også måden hvorpå siden bliver præsenteret.


Det har i denne omgang resulteret i en forside der er mere rettet mod hvad der sker i byen og hvordan den besøgende finder hvad der er behov for at vid af forskellige praktiske ting, som f.eks. lidt historie, hvad der foregår af forskellige arrangementer i byen, hvor man finder parkeringsplads, toiletter, kontant automater, mmm.

Jeg har den 1. Maj igen ændret på sidens udseendet så den ser ud som i dag.
Formålet er, at gøre siden mere ”let” og enklere at overskue. Forsiden er også blevet ændret således at tidspunkterne for de FASTE årligt tilbagevendende arrangementer vil
kunne ses i et slideshow. For at det ikke skal blive uoverskueligt, er kun arrangementerne frem til 12 juni, plus alle krydstogt skibene medtaget i denne omgang.
Resten vil blive tilføjet når vi nærmer os afholdelsestidspunktet, iøvrigt kan man følge med på:
ARRANGEMENTER.                          


Det er selvfølgelig stadig muligt for den enkelte at få bragt oplysninger man måtte have, forskellen er blot, at jeg nu ikke selv indsætter oplysninger jeg ser når jeg læser avisen eller andre steder, hvor der findes oplysninger om hvad der foregår i Hundested.  

Hundested.info er nedlagt den 9 september 2018.

Hvis man forsøger at gå ind på www.hundested.info

Kommer der enmeddelelse om at man bliver viderestillet til
www.visithundested.dk